Vacature constructeur

Werk je als constructeur graag mee aan toonaangevende bouwprojecten? Kom ons dan versterken.

De functie

Als constructeur bij Genitec werk je in een klein team aan iets groots: mooie, spraakmakende bouwwerken. In deze veelzijdige functie maak je zelfstandig berekeningen van beton-, staal- en houtconstructies. Alle facetten komen aan bod, van ontwerp tot realisatie. Je onderhoudt nauw contact met de architect en de aannemer.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde master of bachelor bouwkunde. Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring, maar ook enthousiaste starters nodigen we van harte uit om te solliciteren.Je bent analytisch, accuraat, klant- en oplossingsgericht. Moderne rekensoftware is je op het lijf geschreven, bijvoorbeeld  Matrix Frame en Mathcad Prime. Ook kun je goed uit de voeten met de tekenprogramma’s van Autodesk.

Wat bieden we?

Bij Genitec staat jouw ambitie centraal. Je krijgt een ruime, persoonlijke werkplek waar je in alle rust aan de slag kunt. Je ontvangt een aantrekkelijk maandsalaris. Wil je fulltime of parttime werken? Dat kan beide. Er zijn volop mogelijkheden, zoals het volgen van opleidingen bij de Betonvereniging of Bouwen met Staal. Als starter krijg je de kans om te groeien tot senior constructeur, met coaching op maat. Als hoofdconstructeur krijg je de keuze uit diverse interessante bouwprojecten.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Dan maken we graag vrijblijvend kennis met je, en bespreken we in een ontspannen sfeer de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Arie van Genderen. We kijken uit naar je reactie.

Genitec

Bouwtechnisch advies
Bleskensgraaf
(0184) 23 44 44
info@genitec.nl

www.genitec.nl